Показать сообщение отдельно
Старый 10.06.2022, 15:48   #1832
mukha22
Заблокирован

Ресивер: Sat-Integral S-1210 HD Aron
Поблагодарили 1,987 раз(а) в 858 сообщениях
Вес репутации: 0
mukha22 на пути к лучшему

Валерій Маркус
@Valerii_Markus

За роки мого перебування на війні я вибудував для себе систему, яка б відгороджувала мене від болю, пов’язаного з моєю роботою. Один з аспектів цієї системи – ніколи не зближуюсь з людьми, які працюють поряд, щоб мені не було боляче їх втрачати. Раніше в мене була робота, що не передбачала великого колективу, сьогодні у мене 500 людей, і я зобов’язаний їх знати, допомагати і сприяти розвитку підрозділу. А розвідка – це підрозділ, до якого по звичці ставлюсь особливо уважно, з окремою прискіпливістю і з великим пієтетом. У нашій розвідці служать лише найкращі.

Вчора у нас загинуло двоє достойних людей з дуже великої букви, розвідників. Я їх добре знав. Знав достатньо близько, щоб це завдало мені сильного болю. Наскільки боляче сім’ям, навіть не можу уявити.

З цього приводу хочу заявити.

Наш фонд, який був створений конкретно під наш підрозділ, зобов’язується підтримувати сім’ї загиблих, допомагати пораненим з нашого підрозділу на весь час, доки буде існувати. Цей процес ще не налагоджений, але, на жаль, потреба вже є, тому ми його обов’язково налагодимо в найкоротші терміни.

Якщо щось зі мною трапиться, люди, які залишаться керувати фондом, продовжать роботу згідно сьогоднішньої моєї заяви.

Щодо останнього збору коштів на автомобілі: я щиро вдячний за вашу підтримку. Ми зробили першу проплату за авто і вони вже вирушили кораблем з Лівії в Антверпен, в кінці місяця будуть в Києві, далі СТО, фарбування і в підрозділ. Загалом, ціна всієї операції з вартістю машин, логістики, обслуговування і т.п., обійдеться нам на суму близько 1 мільйона доларів.

Ситуація на фронті дуже складна. Наш підрозділ виконує свою роботу, виходячи з поточної ситуації. Тиск супротивника на сході України не дав закінчити навчання, в тому об’ємі, як ми планували.

В нашій країні повномасштабна війна, ми діємо відповідно до цього факту, його наслідків і стратегічному задуму Генерального Штабу, до якого є велика довіра. Ми будемо виконувати бойові накази настільки якісно, наскільки це в принципі можливо.

Вічна пам’ять героям полеглим за свободу України!

Слава Україні!

mukha22 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: