Заблокирован
Ресивер: Sat-Integral S-1210 HD Aron
Поблагодарили 1,987 раз(а) в 858 сообщениях
Вес репутации: 0
|
Фашик Донецький
В продовженні теми про те, як не з'їхати з глузду на окупованих
Основний напрямок роспропаганди на "нових" тимчасово окупованих територіях полягає, в першу чергу, на тому, щоб зламати людей психологічно. Саме тому з кожної шпаківні кацапи педалюють тезу про те, шо - вас бросіла Україна, ви нікаму нє нужни- і т д.
В абсолютній більшості випадків дані тези росіян поєднуються з відключенням тирнету, шоб люди не мали доступу до альтернативних джерел інформації.
Всі ми розуміємо, шо це робиться свідомо і навмисно. Більш того, всі ті, хто знаходиться на окупованих, хоч раз спробували дивитися те все г, шо транслюють кацапи (я в тому числі). Так, чисто з цікавості, тупо прогноз погоди чи фільм, але таке було.
Проте потрібно розуміти, шо пропаганда там, на рос тв, там всюди. Тому, з особистого досвіду, можу рекомендувати лише одне в даному випадку - не дивитися рос тв взагалі і використовувати телевізор як підставку під гаряче. Ну або взагалі не вмикати, бо це корисно для вашого здоров'я
Для тих, хто знаходиться не на окупованих, пояснюю: пропаганда рф тупо всюди, починаючи з прогнозу погоди, закінчуючи розмовами про музику на місцевій радіостанції + безліч кацапського фуфла на вулицях в вигляді бордів, вивісок і т д.
До речі, про вивіски - дуже скоро кацапи будуть вимагати в місцевого бізнесу зняти всі вивіски на державній мові + імовірніше за все, встановити флаг расістскай фєдєрациі. Таке було в Донецьку, різниця лише в тому шо динири ганчірку змушували вішати. Про заборонені кольори вивісок говорити не буду - гадаю, шо це і так зрозуміло
Але повернемося до суті. Ситуація наступна: є кацапська альтернативна реальність, яка спрямована на жителів зі всього, шо може показувати, говорити чи писати (спитайте про кількість газет на українській мові після окупації Херсону чи про кількість радіостанцій, які ведуть мовлення українською) і є ті, хто це все абсолютно не сприймають чи не хочуть шоб жоден російський наратив не потрапив їм до голови. Як цього досягнути?
Якшо чесно, то не знаю. Я особисто з 2010 року не дивлюсь тв взагалі. І це навіть не тому, шо там гівно, а тому, шо телевізор мають час дивитися ну дуже багаті люди. Тому мені простіше трохи
Але вихід, в принципі, є з положення. Поки є тирнет. Також рятують ситуацію підписки на розсилку новин з сайтів на пошту, бо якщо навіть сайт сам заблоковано кацапами, то є можливість хоч по заголовках дізнатися про те шо відбувається (які саме сайти рекламувати не буду).
Важко тільки перший місяць, насправді, без зомбоящика, далі уже легко і ти... Розумієш шо в тебе є вільний час для саморозвитку, якого не було в принципі. Бо з'явився час і на покачати прес, і на книжку прочитати, і на передивитися той серіал замість того, шоб жерти російські наративи
Більш того, дуже круто на окупованих дивитися фільми з українським дубляжем - озвучування на державній мові набагато крутіше, ніж на російській. Але не забувайте про те, шо голосно не можна вмикати звук - в вас зараз 1937 рік, якщо ви забули, за таке вас здадуть кацапам ваші сусіди. А може і не здадуть. Проте, особисто я вважаю подібний ризик потрапити на підвал невиправдано дурним, бо впевнений, ваша шкіра надзвичайно чутлива і взагалі в вас на тортури вроджена алергія
З музикою срака. Тут будьте чесні і не грайте в рулетку - вас легко здадуть кацапам за те, шо ви слухали українську музику в навушниках в громадському транспорті. Про те, шо ви можете ввімкнути на повну гучність в себе вдома заборонених виконавців, а потім потрапити в полон, в якості шпійона, я взагалі мовчу
До речі, водіям на замітку - вас легко здадуть ті, з ким ви стояли на перехресті і чули як ви слухали українську музику в себе в авто, пам'ятайте про це. Ну, а щодо того, шо на*** не потрібно випробовувати долю, слухаючи заборонену уїбанами музику, коли тебе зупиняють на блокпостах, думаю, все і так зрозуміло.
Епілог. Де тут про те, як не їбанутись? Там, де вам вже розказали про те, шо відбувається, шо відбулося і шо буде відбуватися далі(до того часу, коли ЗСУ по акції не роздадуть цвєточков русні).
Вас ніхто не кинув. За вас б'ються і будуть битися. Менше слухайте всяку кацапську пиздоту і будете мати душі спокій. Не все можна вам розказувати в онлайн режимі, хоча дуже іноді і хочеться. Бо це не гра
Тримаємо стрій.
Дякую за увагу.
Кінець
|