Показать сообщение отдельно
Старый 17.07.2022, 12:51   #2156
ВВ
Профи

Ресивер: Sat Integral : S-1412 HD ROCKET: S-1218 HD ABLE :
Поблагодарили 851 раз(а) в 395 сообщениях
Вес репутации: 10
ВВ на пути к лучшему

Командувач авіації Британії: Ми готові до війни з росією

Командувач Королівськими військово-повітряними силами Великої Британії Майк Вінґстон заявив, що британські військові літаки й пілоти готові до війни з росією, якщо вона становитиме загрозу Лондону або його союзникам.

Як повідомляє
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 1 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.

Він зазначив, що росія стає "усе більш агресивною", і "ми повинні бути готовими до цього і того, що, на мій погляд, є найбільш важливим уроком для європейської безпеки, який випливає з цього вторгнення (в Україну)".

"Для мене немає сумніву, що росія – це найбільш нагальна загроза британській та європейській безпеці. Просто гляньте на її дії не лише в Україні, а й у Грузії до того…", – наголосив Вінґстон.

"Не сумніваюсь, що ми тренуємось, аби бути готовими саме до цієї чіткої та наявної загрози. Ми, звісно ж, сподіваємось, що до цього не дійде і достатньо лише стримування, але якщо настане день, коли росія здійснить агресію проти держави НАТО, ми будемо готові", – запевнив він.

Командувач британською авіацією наголосив, що Лондон разом із партнерами щодня працює і здійснює щоденну підготовку, що дає їхнім силам "перевагу в ближньому бою".

Раніше міністр оборони Британії Бен Воллес заявив, що росія може поширити свою агресію за межами України, і це становить для Європи "найбільш пряму та нагальну загрозу".
ВВ вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: