Семирічна волонтерка придбала для військових два авто і тепловізори
Іринка з Рівного виготовляє і продає віночки, щоб допомоги Збройним силам України. Дівчинка вже подарувала військовим два тепловізори, придбала дві машини, нині збирає гроші на третю, але мріє про "Джавелін".
32-річний батько дівчинки Олександр Васильєв з 14-тої окремої механізованої бригади загинув 27 березня на Миколаївщині. Раніше, у 2014-му, життя за Україну віддав і її рідний дядько.
Іринка вирішила сама наближати нашу перемогу, допомагаючи армії. "Мені це треба, щоб сюди москалі не прийшли, і щоб вони зовсім пішли з України", - переконує маленька волонтерка.
Дівчинка створює і продає віночки за 100 гривень. Втім, люди, дивлячись на старання дитини, перераховують і платять значно більше, ніж вона просить за свої віночки.
"Я спочатку на перший збирала тепловізор, потім на другий, а тепер я збираю вже на третю машину", - розповідає дівчинка.
Дитяча мрія Іринки - зібрати на "Джавелін". Мама пояснила їй, що придбати таку зброю просто так не можна. Тож дівчинка збирається написати листа керівництву України, щоби їй сказали, як купити "Джавелін".