Показать сообщение отдельно
Старый 14.08.2022, 12:00   #1679
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Камради, у нас була гроза, доволі потужна і у декількох районах міста навіть у багатоповерхівках повилітали роутери, живлення йде, діоди моргають але нета нема після роутера, до роутера є. Люди купують роутери, ну то таке бо я фізику процесу роутерів не розумію. Інтерес у мене викликає інше питання, приносять тюнери різні т2 та супутникові, тюнер працює але пропав сигнал з виходу HDMI, в тюнері xtra tv стронг сигнал вдалось знайти на виході мініджек тюльпанами підключив все робить. А у вордвіжн т2 тюнери, видно що працює, канали перемикає на дисплеї а виходу відео ні у одному з виходів нема. Не усі повілітали але це вже кілька штук де така шляпа. Тобто радіотракт робить, живлення робить а відеовихід капут. Думаю не через антену бо радіотракт цілий а як і що могло вплинути на відеовихід особливо hdmi, думаю не блискавка тут винна а якийсь імпульс по 220 чи ні? але ж блок живлення наружний, фільтри, розвязка є ж.
блукач вне форума   Ответить с цитированием