Показать сообщение отдельно
Старый 23.09.2022, 19:25   #451
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,730 раз(а) в 3,480 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

У російському міністерстві закордонних справ, у швидкісному ліфті, піднімаються москаль і американець. Раптом ліфт застрягає. І під цей час москалеві прихопило живота. Він каже:
— Слухай, я тут присяду в куточку, а ти відвернись.
Американець відвертається, дістає Marlboro, запалює. Москаль із кутка натуженим голосом:
— А в нас у ліфтах палять!

Ходить москаль по лісу з кошиком - збирає гриби ... Ззаду з автоматом напоготові підходить бaндерівець:
- Ти шо тут робиш?
- Гріби собіраю ...
Бaндерівець, направляючи автомата:
- А ти їх тут садив?

Молиться бабуся в церкві:
“Господи, я дуже любила свого чоловіка, але ти в мене його забрав! Я дуже любила свого котика, але його теж не стало. Господи, я дуже дуже люблю ПУТІНА.”

Зустрічаються два українці та й один другому каже:
- Куме, я позавчора зранку встаю, а на моєму ставку москаль рибу ловить. Ну я його з гвинтівки ба-бах і вбив.
- Добре зробили куме.
- А вчора я встаю, а там уже два москалі. Ну я їх з автомата бах-бах та й убив.
- Ну добре зробили куме.
- А сьогодні я встаю, а весь ставок москалі обсіли і всі мою рибу ловлять. Ну я їх всіх з кулемета розстріляв.
- Та ви куме брешете.
- Та брешу, але як би гарно було.
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: