Цитата:
Сообщение от BodiaK
Там, це де? Та які там запитання. Ви напевне забули, про що писали і що паплюжили і за що Вам подякував відвертий українофоб stepan71 декількома постами вище. То ж нагадаю:
І закінчимо цю безсенсовну перепалку. Заблудились - визнайте. Більше писанини від мене не очікуйте. 
|
Ще раз нагадаю для нетямущих, я звик називати речі своїми іменами і війна тут не до теми, ще раз доповню що контент цих каналів не має ніякого взагалі ні цікавого ні значущого науково наповнення, шлак і є. Не беремо до уваги воєнний марафон, до нього на багатьох каналах транслювався старий контент, нічого нового не розроблялось окрім замовних політичних шоу до речі зачасту провокаційних і старих фільмів. Це усе одно комусь належить, а хто платить той танцює дівчину (народ). Наразі якщо і з'явились деякі більш менш цікаві канали то їх освоїв сумнозвісний віасат, 36.6, трофей, наука і т.д. правда і там контенту майже нема бо ніхто з наших вельмож не хоче оплачувати науку та розум а схильний вкидати мільйони у одурманювання людей і політичний безлад. Тому наша з вами перепалка не несе сенсу якщо нема розуміння ядра теми. По рашистських каналах я сказав ще тут давно за що було не влетів у бан, от вам шановний скрін для розуміння мого відношення до триколора та нтв.