Тема: SSD диск
Показать сообщение отдельно
Старый 07.04.2023, 12:48   #77
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,278 раз(а) в 551 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
Питання перше-Підтримує ТВ ці накопичувачи( HDD),чи ні.Наприклад В мене ТВ Самсунг 2013 р.(звичайний) дуже погано підтримує флешку з інтерфейсом USB3.Флеш з USB2 -без проблем. А Смарт-Самсунг 2014 р. бере і USB2 і USB3.
В Мене був зовнішній накопичувач (Твердотілий)SSD від компанії Kingston на 1 Тб,Брав ще коли вони тільки з'явились у продажу.
Проробив недовго,десь 2 роки (гарантія була на 1 рік),"накрився" контроллер,нічого зробити з ним більше не зміг.З тієї пори до них відношусь з недовірою.Краще взяти декілька флешек на 32-64 Гб.То хоть не буде скорботно,якщо щось трапиться.
А для ПК -Тут на Мій погляд краще за всі-ADATA.
Брав різні Patriot-120GB,PNY CS900 240Gb, GIGABYTE 120GB,але ADATA по швидкісті зарекомендував Себе найкраще.На 2 місці-
Patriot,GIGABYTE.
PNY-повне г.....Три рази з нього "слітала" ОС.Тепер використовується для архівів.Як системник-Щось у нього не так
Отже, ризиковано... Ну добре. Тоді питання не по темі. То можливо буде більш надійно створити цей фотоальбом десь у хмарному сховищі? Типу Google Drive чи Dropbox. Розумію, що для безкоштовного зберігання у них місткість для файлів обмежена, але ж можна розкидати під різні акаунти і на різних ресурсах.
evo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: