Показать сообщение отдельно
Старый 30.09.2023, 19:46   #75
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
Цілком згоден.Вже років 15 з Лінукс.Були усякі.Але для роботи та ін-та все ж таки Ubuntu та версії на її основі більш довподоби.
Інтерфейс KDE без сумлівів кращий,недолік-"жре" багато ресурсів.Якось був в мене mint на KDE ,красень.Але після якоїсь "обнови" згинув.
Погано,що зараз закинули Wine - непоганий проект для роботи з деякими "Мілкософтовими" прогами.
Зараз "гоняю" Лайт на старому ноуті.Як відточу усе,відпишуся.
Ви використовуєте яку мову інтерфейсу?
Українську, вона наразі у багатьох системах гарно відточена, навіть на китайському deepin linux вона ідеальна що супер, бо у тій же десятці windows служби та багато системних налаштувань на ру, що я категорично не сприймаю. По ресурсам, ну куди вже гірше як мій комп HP ELITTE 8000, тут двох ядерник стояв то я замінив на 4 ядерник, 775 сокет вже печаль, але 4 ядра дали чуть покращення та ще підкупив gt220 від nvidia на 1 гіг нажаль ddr 2 але ютуб роздуплився на 1080 хоч якості 60 fps можна дивитись. На скрінах видно що линь не їсть ресурси проца, памяті бере 1.3 гіг як десятка. Справа у тому що люди не розуміють, проблема не так у системі як у програмах, навіть лінукс який споживає 500 мб оперативки, включи оперу, фейсбук, ютуб і полізе навантаження. Самі додатки вже наросли жиром що тягнуть ресурси. Ще кілька років і ютюбу знадобиться мінімум 8 ядер та 8 оперативи, це ж їх бізнес.
блукач вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: