Показать сообщение отдельно
Старый 30.09.2023, 20:01   #76
ВВ
Профи

Ресивер: Sat Integral : S-1412 HD ROCKET: S-1218 HD ABLE :
Поблагодарили 853 раз(а) в 395 сообщениях
Вес репутации: 10
ВВ на пути к лучшему

Доброго вечора.

Переглянувши Ваші пости,розповім я , про свою першу установку Лінукс.

Усе було так, давним давно
Переглянувши, на просторах інтернету, що популяним було встановлювати лінукс, другою ос.
І Ви знаєте і хочеться встановити і трошки боячи, бо не дуже то розумію, як то виставити ті розділи для встановлення, і так далі...
Але буду встановлювати, налаштувався , скачав першу ос, як зараз припоминаю Лінукс Мінт Українська версія , встановлюю на флешку, через Руфус .
Починаю встановлювати, з першого разу не виходить, то драйвера невстановлюються, то памяті мало на диску, залишив то, сказав собі що більше, небуду пробувати, бо думаю , що запартачу Віндовс, так як я встановлював поруч.
Через деякий час , це біля двох днів, пробую наново, уже до цього перечитав деяку інформацію, переглянув відео, по установці Лінукс, пробую.
І що Ви думаєте ,гавкнула флешка при записі на нею ос.
Роблю , відновлюю флешку.
І ось третій раз, зібрався, вже остаточно встановити, трішки переживаю, але йду до встановлення, головне, так як я зрозумів , неспішити, при малому опиті.
І що я Вам напишу, установка пройшла успішно.
Після чого, на своєму ноотбуці, демонтую дисковод, і вмонтовую HHD, і тут мене понесло, вже загрози для Віндовс немає.
Якщо припомнити , то на той диск, обємом 1 трб , вмонтував десь біля 5-6 лінуксів з убунтою взятих.
Якось так.
З повагою Віктор.
ВВ вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: