Тема: Tiger Combo
Показать сообщение отдельно
Старый 30.11.2023, 09:49   #305
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,303 раз(а) в 558 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
Ну за Тігри комбо і ф1 не скажу, а от для х90 (і мабуть для х100) місяць тому вийшло нове ПО 3.46 з підтримкою Т2МІ. Єдине, що це ПО прилітає з інтернету по вай-фай. Ну і придбати тепер х90-100 проблематично. З початку року вони пропали в продажі. Як на мене, то мій вибір завжди був на користь х90 у порівнянні з Сатінтегралом 1228.
Цитата:
Сообщение от lkjh Посмотреть сообщение
Якщо ваша ласка викладіть ПЗ 3.46 для х90 бо я юго ніде не бачив.
Ну короче там з цим оновленням виявляється якась містична лажа. Читав на сусідньому форумі, що оновлення це якимсь чином чудодійним залетіло тільки одному і що пишуть цей софт араби. І все так засекречено, що ніде цього ПЗ нема, щоб скачати. На додаток крім 3.46 виявляється вже було попереднє 3.21, якого теж ніде нема і воно залітає тільки ізбранним Отже, я так думаю, що про нове ПЗ для Тігрів можна дійсно забути. Невідомо що у них там діється і чи будуть вони відновлювати працю над новим ПЗ
evo на форуме   Ответить с цитированием