Показать сообщение отдельно
Старый 12.10.2024, 13:01   #17
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

ДДос атаки тут ні до чого, цей форум не цікавий для хакерів взагалі. Справа у дешевому серваку скорш за усе віртуальному, дешевий тариф а на сервері висить купа ще сайтів, можливо когось і ддосять то і форуму дістається до купи. Якби форум був прибутковий а не збитковий як зараз, думаю адмін взяв би хост з виділеним серваком і чималою потужністю, але там бабла потрібно не мірено. А хто з нас тут скидається $ ніхто, реклами нуль як і рекламодавців, тому думаю це моя думка, адмін несе збитки. Якщо тариф не дорогий то невелика надається кількість навантаження на базу даних, тут один гугл буде сидіти і індексувати форум і його покладе. Зробити ресурс популярним можна, є моменти яких тут нема, але чи потрібно то адміну я х.з. але рекламодавців заманити можна і потрібно, а тоді можна і сервак прикупити. Це одна із думок, можливо це не вірно і у адміна є власний сервер, тоді його слабкість може бути зумовлена іншими чинниками звязаними з живлення, пропускною здатністю. потужністю заліза, файрволами і т.д.
блукач вне форума   Ответить с цитированием