12.10.2024, 13:52
|
|
Новичок
Ресивер: Openbox
Поблагодарили 8 раз(а) в 6 сообщениях
Вес репутации: 0
|
Цитата:
Сообщение от блукач
ДДос атаки тут ні до чого, цей форум не цікавий для хакерів взагалі. Справа у дешевому серваку скорш за усе віртуальному, дешевий тариф а на сервері висить купа ще сайтів, можливо когось і ддосять то і форуму дістається до купи. Якби форум був прибутковий а не збитковий як зараз, думаю адмін взяв би хост з виділеним серваком і чималою потужністю, але там бабла потрібно не мірено. А хто з нас тут скидається $ ніхто, реклами нуль як і рекламодавців, тому думаю це моя думка, адмін несе збитки. Якщо тариф не дорогий то невелика надається кількість навантаження на базу даних, тут один гугл буде сидіти і індексувати форум і його покладе. Зробити ресурс популярним можна, є моменти яких тут нема, але чи потрібно то адміну я х.з. але рекламодавців заманити можна і потрібно, а тоді можна і сервак прикупити. Це одна із думок, можливо це не вірно і у адміна є власний сервер, тоді його слабкість може бути зумовлена іншими чинниками звязаними з живлення, пропускною здатністю. потужністю заліза, файрволами і т.д.
|
На этом IP только два сайта. Сам сайт размещён на облачном хостинге digital ocean. Правда не знаю на каком тарифе. Тут скорее всего боты всякие грузят форум. Как вариант подключить его к cloudflare если лень в ручную смотеть логи и блокировать всё что создаёт нагрузку.
|
|
|