Цитата:
Сообщение от sergeyss9
От в тому то і вся фішка - прокачував сам , без сторонньої допомоги ,класичним способом . За рахунок довжини трубки клапан не потрібен (не обов'язковий) . Так як трубка прозора - видно бульбашки і де стара та де нова тормозуха .Навіть за рік вона встигає змінити колір.
А в тих китайських приблудах навряд чи є клапан . Вангую що косоокі продавани і самі не знають 
|
Ну, кому як подобається.Як кажуть-Хто як хоче, так и др...е (може).

Чесно кажучі, вперше зустрічаюсь з
такою методікою прокачки.По всім інструкціям і тех.регламентам потрібно
декілька разів натиснути на педаль гальма і зафіксувати педаль в нажатому стані.Потім відкрити штуцер з трубкою яка вставлена в ємкість з гальмовною рідиною.Після випуску бульбашок
штуцер обов'язково закрити.!!!!Інакше після зняття ноги з педалі усе піде назад у систему.І так декілька разів до того часу поки не піде рідина без бульбашок.
Прокачувати можна удвох і самому,тільки в останньому випадку педаль фіксувати якимось килком чи чимось іншим.
----------------------------------------------------------------
Так от,щоб не городити
ЦЕ все Я і користуюсь вже багато років
зворотнім клапаном.Він
не дає рідині рухатися в зворотньому напряму.Відкрив штуцер і просто качай до стану "Тверда педаль".Потім затянути штуцер і зняти трубку з клапаном.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Я думаю що тему поки можна більш не обговорювати,коли прийде замовлення усе перевірю та зроблю висновки.Поки чекую відправки продавцем.