Цитата:
Сообщение от Serg_ir
До чого тут віра в блогерів?? Я-ж не рекламую ті хітіуми. І блогера я знать не знаю. По вашій логіці так кругом одні вороги і нікому неможна вірити.
Людина спитала про резервне живлення для пари ноутбуків.
Їй порадили абсолютно робочий і досить дешевий варіант, автомобільний АКБ+зарядне+інвертор.
Я підсвітив що цей варіант має суттєвий недолік - час зарядки, строк служби АКБ та обмеження по тому скільки з того АКБ можна знімати без шкоди для батареї.
Якщо ліпити щось на свинцьових акумах, то варто брати тягові акуми на 24 вольта, вони довше ходять звичайних, але і вартість їх вища. Знайти нормальне зарядне для таких акумів теж ще тей квест і цінник там явно не 500 грн.
Як на мене то варіант з свинцем - то гроші на вітер.
Я би радив таки дорослий АКБ на 48 вольт з відповідним інвертором. Але тут цінник одразу пригає в діапазон 1200$-2000$
За 14К нічого аналогічного по характеристикам, ні у блюеті, ні в екофло взяти неможливо, та і у меньш іменитих виробників мабуть нічого схожого по характеристикам немає.
За ці гроші в наших торгових мережах хіба на Li-Io і на 500 ват АКБ.
А то що ламаються брендові речі - так а що тут дивного?? Все рано чи пізно ламається.
У мене знайомий купив EcoFlow, через тиждень після придбання дружина вирішила з тої станції посушити волосся. Благо вигорів тільки запобіжник.
|
Нічого особистого проти Вас не маю , не сприймайте як образу
По факту :
1) Недоліки пропонованої Вами зар.станції описали .
2) Бренд Хітіум . НАГОЛОШУЮ - це бренд а не виробник .Нікому не відома контора до літа цього року ! І біс його зна в кого вони там що замовляють .
3) Свинцеві акуми мають право на життя . Для дому це тільки гель та АГМ . Так як по цей день продається добіса безперебійників котрі з ліфером працюють не коректно .
Особисто в мене на балконі живе звичайний кислотний стартерний акум на 80А

Ну і ще в кладовці поселились 8 банок EVE 105A.
4)Рекомендації на скільки вольт збирати систему :
12В - до 500ВТ постійної нагрузки
24В - від 500Вт до 2 кВт
48В - від 2 кВТ
Акумулятори , дроти , бмс та інвертори обираєм на свій смак та карман .