Показать сообщение отдельно
Старый 07.11.2024, 13:50   #584
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от serg1980a Посмотреть сообщение
А от TIGER F1 на кінцевому софті 5 канал 11747v 30000 немає звуку проблема рішилася коли принесли тюнер для настройки з софтом за 2018 там звук є.
Та в принципі я не про звук і мав на увазі. Тут питання в Т2-МІ. Людям хочеться бачити більше каналів. Сат Інтеграл і Опен вирішують цю проблему - постійно пишуть і викладають нове ПЗ. Причому вирішують це офіційно і відкрито. А Тігри перейшли в розряд індивідуумів ( або просто тупо обанкротились). Немає ні офіційності, ні розробок, ні прямого контакту з клієнтами. Хоча, якщо чесно, як для установщика і користувача, Тігер 90-100 має деяку перевагу над своїм аналогом СатІнтеграл 1228. І при кращій підтримці ПЗ, я б закупляв би Тігери, ніж СатІнтеграли.

ПС2. Тігер ф1 для мене це взагалі не тюнер. Кончений тормознутий рес, який я тупо задовбався постійно ремонтувати. Усі мої клієнти, які мали цей недоресівер - уже давно придбали або Х90-100 або 1228 і накінець заспокоїлись з постійними ремонтами.
evo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: