Причиною підвищення тарифів у «Київстарі» називають
турботу про клієнтів 

, яким хочуть «запропонувати ще більше можливостей для спілкування з рідними», а також наміри збільшувати інвестиції в енергостійкість мережі та розбудовувати нові базові станції по всій країні.
«В оновлених тарифах ми запропонуємо абонентам більше послуг: додаткові гігабайти мобільного інтернету, хвилини для дзвінків на інші мережі, а також можливість підключати додаткові Суперсили Безлім.
Водночас для бізнес-клієнтів деякі тарифи змінять свою назву і наповнення. При цьому для корпоративних абонентів стають доступними Суперсили Безлім: інтернет, дзвінки та SMS. Також у більшості тарифів клієнти зможуть підключити Персональний інтернет.
Ми проінформуємо абонентів, у чиїх тарифах відбудуться зміни, щонайменше за 7 днів через SMS із деталями про нові умови й актуальну вартість, а координаторів — через e-mail.
Ви можете дізнатися більше про оновлення за безоплатним номером 477*9 або у «Мій Київстар».
Якщо вам не підійде пропозиція компанії, ви зможете підібрати собі інший тариф, що більше відповідає вашим потребам, у «Мій Київстар» або на нашому сайті. Бізнес-клієнти зможуть вибрати інший тариф, звернувшись до персонального менеджера або на вебплатформі чи в додатку «Мій Київстар»», — зазначають у компанії.