Цитата:
Сообщение от kreshnot
Всё правильно,как в анекдоте:...выгнали самогон - продали,вырученные деньги пропили 
|
Я знаю інший варіант: Спирт украли - продали - виручені гроші пропили...
Цитата:
Сообщение от kreshnot
Anthrax,на амперметре имеется название прибора,на фото Э8030 там только катушку перематывать , шунт этому прибору не нужен
Нужно уточнить название ,тогда можно поточнее что то посоветовать(по внешнему виду приборы могут быть похожи )
|
На зарядному і на фото - АБСОЛЮТНО ОДНАКОВІ прибори. ПЕРЕВІРИВ додатково - все буквально сходиться. Крім номера інвентаризації...

Замінити на такий, як треба, буде легше. Зате скільки корисного всі тут мені пояснили!
Додатково знайшов ще один на 5А, іншого типу, - розібрав, там спалена катушка. В сторону відклав поки що. Чи можна викинути? І ще знайшов головку від прибора Ц20-05

І окремо й сам прибор цілий, відсік для батарейок по п*зді весь буквально від кислоти, середина в нормі. Це на потім, може, я лиш пам"ятаю, шо там батарейок не напасешся...
Кому здається, шо виношу мозги - то поясню, що шукаю те, шо під руками, часу на ремонт у мене не так багато, для доброго чоловіка стараюся, дуже мене виручив, ну і от.
Цитата:
Сообщение от RW011
Особенно если начать перематывать отклоняющий элемент.Тем более, что Ярослав пишет, что у него проблемы со зрением.
|
Ну так. Але в свою користь я бачу добре