Сообщение от Anthrax
Все нормально :) З гумором у мене ОКеюшки...поки шо :) А зарядне, робяти, весь 13.4здєц круте, я сам охренів, коли побачив середину....Чехословацького виробництва хз якого року, випрямляч ще на СЕЛЕНАХ!!! Песец...круто! Транс - неописуємо здоровенний, все акуратно, провода всі мідні, товсті жили, ну взагалі екземпляр :) 2 переключателі - вибір напруги 6, 12, 18 та 24 Вольт, окремо переключатель на вибір струму - 4 положення, комутація обмоток транса.
Розібрав накінець Амперметр, він міцно присобачений був, міг і поламати при зніманні, але дістав дозвіл від власника - то ризикнув, так то ще совіцький приборчик. Докладую: між клемами шунт з 7 полосок металу, якого - не знаю, та і не важливо. Питання тепер: скільки полосок ВІДКУСИТИ, аби цей 50А став 15А, чи 20А, чи 25А, так удобно буде читати показання? Опір шунта в даному приборі - біля 16Ом плюс-мінус похибка 830-го китайози-мультиметра....розумію, шо треба опір біля 32 Ом, але полосок - 7 штук, на 2 не ділиться...к*рва, 2 полоски - там понятно, беременная я, а 7 ??? :D:D:D
Блін, якщо і цього мало, то вже не знаю, шо й додати...:) Хера сє секас в 63 года...:) Вже й не думав...
|