Показать сообщение отдельно
Старый 15.12.2024, 14:34   #390
Anke
Местный

Ресивер: Amiko 8900
Поблагодарили 433 раз(а) в 177 сообщениях
Вес репутации: 16
Anke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личностьAnke просто великолепная личность

Цитата:
Сообщение от Anthrax Посмотреть сообщение
Все нормально :) З гумором у мене ОКеюшки...поки шо :) А зарядне, робяти, весь 13.4здєц круте, я сам охренів, коли побачив середину....Чехословацького виробництва хз якого року, випрямляч ще на СЕЛЕНАХ!!! Песец...круто! Транс - неописуємо здоровенний, все акуратно, провода всі мідні, товсті жили, ну взагалі екземпляр :) 2 переключателі - вибір напруги 6, 12, 18 та 24 Вольт, окремо переключатель на вибір струму - 4 положення, комутація обмоток транса.

Розібрав накінець Амперметр, він міцно присобачений був, міг і поламати при зніманні, але дістав дозвіл від власника - то ризикнув, так то ще совіцький приборчик. Докладую: між клемами шунт з 7 полосок металу, якого - не знаю, та і не важливо. Питання тепер: скільки полосок ВІДКУСИТИ, аби цей 50А став 15А, чи 20А, чи 25А, так удобно буде читати показання? Опір шунта в даному приборі - біля 16Ом плюс-мінус похибка 830-го китайози-мультиметра....розумію, шо треба опір біля 32 Ом, але полосок - 7 штук, на 2 не ділиться...к*рва, 2 полоски - там понятно, беременная я, а 7 ??? :D:D:D

Блін, якщо і цього мало, то вже не знаю, шо й додати...:) Хера сє секас в 63 года...:) Вже й не думав...
Если оставить шкалу амперметра 50А, а измерять ток 25А необходимо оставить 3 пластины целые, а четвертую отрезать половину, показания делим на 2. Для 12,5А оставляем одну пластину целую, вторую обрезаем на треть, показания шкалы делим на 4. Шунт сопротивлением 16Ом не может быть, быстрее всего это сопротивление катушки рамки прибора.
Anke вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: