Показать сообщение отдельно
Старый 02.06.2025, 22:16   #740
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,231 раз(а) в 840 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от Робік Посмотреть сообщение
...ніби усе ок виглядає...
Ви ж, напевне, доросла людина, а в казки вірите. Ну взяли хлопчики корпуси, купили наліпки, допасували шнури, а що всередину впихнули одному Богу відомо. Тому і радили Вам
Цитата:
Сообщение от Anthrax Посмотреть сообщение
...віддай на*** ті самопали китайські...
якщо вони справді китайські.
Була у мене одна дуже повчальна ситуація, коли на ринку купував мініелектропилку у якої на корпусі було написано що живлення 24 V, зарядка з вихідною напругою 19 V, а АКБ з наліпкою на борту 48 V. На моє запитання яким чином я зможу зарядити акумулятор з допомогою 19-вольтового зарядного і яким чином я буду користуватися приладом відповідь продавця мене шокувала - "Та то не ту наліпку на акумулятор присобачили. Зараз переклею". Ось така казка, малята.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: