У конкурсі "Україна очима москалів" перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА.
Розповідав знайомий пару років тому. Не знаю чи правда, але казав що бачив сам, та я думаю, що може це він анекдот просто перерозповів :
Їхав у маршрутці по місту. А тут бабуся залазить з малим внуком, у якого голова платком перемотана. Сіли вони, поїхали, і внук питає: "Ба, ну шо похожий я на рицаря?" Вона мовчить. Він знову: "Ну похожий я на рицаря?" Мовчить з невдоволеним лицем. Внук знову запитує. Тоді вона як не витримає: "На долбо*ба ти похожий! Надів тазик на голову, тепер самі знять не можемо".
Наші студенти при розрахунках використовуюсть метод відомого італійського вченого Зістелі )))
Дружина-блондинка дзвонить чоловікові:
- Милий, я тут клавіатуру протирала ... Тепер справа чомусь горять усі три лампочки, що це може означати?
Це означає, що клавіатура вже чиста.
Дід Мороз, а правда, що Снігуронька заміж збирається?
- Ні, неправда. Не можна їй заміж.
- А чому?
- Вона від тертя розтанути може.
Дідусь Мороз, на минулий новий рік я просила у тебе хлопця. Так от забери назад цього козла і давай краще фломастери
У метро тиснява. Жінка випадково торкнулася рукою члена стоячого поруч чоловіка.
- Ой, вибачте!
- Е ні, я шахіст, торкнулася - грай.
Відповідь від: 2011-05-12, 01:46:54
Якби ти був справжнім джентльменом, ти б не змушував мене це робити!
- А якби ти була справжньою леді, ти б не розмовляла з повним ротом!
Чим ширша у жінки талія - тим довший у чоловіка робочий день.