У супермаркеті продавець
через весь зал кричить касиру:
- Кать! Пробий чоловікові
печінку!
Чебуpашка сам по собі
пpистойно виглядає. А тепеp
покладіть його на асфальт і
обведіть крейдою
Мужик на возі в'їжджає в село:
- Люди!!! Я вугілля привіз!!!
Уся в милі, убита в мотлох кобила обертається:
- Ага, бл..я, ТИ привіз.
Досвідчений начальник молоденькій секретарці: -Танюша, що за сукня?дихати неможливо!!!
-Іван Іванович, ця сукня знизу тільки облягає, а тут згори усе відкрито!!!
-Ти, дурна, на наших мужиків подивися, як їм дихання сперло!!!!!!
Середня школа. На урок математики приходить вчителька із страшного бодуна...
- Діти... що ми проходили на минулому уроці?
- Геометричну прогресію, Марія Іванівна.
- Ну, і скажи нам, Іванова, що ж таке ця геометрична прогресія?
- Геометрична прогресія - це... коли кожен наступний член більше попереднього в два рази!
- Залиш свої дівочі фантазії... Іва-ано-ва... !!!
Дія відбувається в наші дні. Хлопчик запитує батька: - Тату, а як я з'явився? - Ех, гаразд, рано чи пізно ти б все одно поставив мені це питання, так що слухай. Твій тато познайомився з твоєю мамою в ЧАТІ. Потім мама з татом зустрілися в ІНТЕРНЕТ-КАФЕ, і там, в туалеті мама захотіла зробити пару ЗАВАНТАЖЕНЬ з ДЖОЙСТИКА тата. Потім, коли тато вже був готовий для ЗАКАЧУВАННЯ, ми несподівано помітили, що у нас не встановлений ФАЙРВОЛЛ... але, на жаль, було вже пізно натискати CANCEL...
Из анкеты на сайте знакомств: Познакомлюсь с парнем, девушкой, парой М+Ж, парой М+М, транссексуалом для занятий сексом, групповым сексом. Озабоченных просьба не беспокоить
Блондинка рассказывает подруге о своём муже: - Я встретилась с ним в двадцать, а ушла от него в двадцать три. - Да, - соглашается та, - я тоже думаю, что три часа - вполне достаточно.
Француженка проснулась. Сладко потягивается. А с двух сторон лежат мужчины… По порядку она им прерывает сон: - О, Шарль, подай мне сигареты… - Поль, зажигалку дай, дружок… Закуривает, и при этом, так грустно глядя в потолок (не дамочка, а ангел прямо): - Опять проспали мы зарю… Ах, видела бы моя мама, что я – проказница – курю!
Дві блондинки:
- А що зараз робить наша Ксюшка?
- Вчить літературу!
- О, Господи! Чому вона може навчити літературу?!
|