Тем: 4,503, Сообщений: 353,264, Пользователи: 158,491
На форуме: 47

Вернуться   Форум VolSat > Разное > Флейм

Важная информация

Флейм Общение на любые темы

Ответ

Опции темы Опции просмотра Language
Старый Сегодня, 21:08   #1
Serg_ir
Пользователь

Ресивер: orton 9600
Поблагодарили 24 раз(а) в 15 сообщениях
Вес репутации: 17
Serg_ir пока неопределено

Цитата:
Сообщение от sergeyss9 Посмотреть сообщение
В умовах сучасного сьогодення народ сильно вірить в блогерів (як в бога ) Але блогери люблять ліпити з лайна цукерку , особливо проплачені ...
Як би я в тому відео бачу цукерку в бочці дьогтю - де цукерка це банка в 314А . І то не відомо чи та комірка нова і не вижата в хлам !

Подивіться на ютубі про ремонт "іменитих" зарядних станцій Екофлов та Блуєтті - скільки там є косяків , а їх там до біса .І не зважаючи на високу вартість мруть вони як мухи

Ото ж панове робіть висновки ...
До чого тут віра в блогерів?? Я-ж не рекламую ті хітіуми. І блогера я знать не знаю. По вашій логіці так кругом одні вороги і нікому неможна вірити.

Людина спитала про резервне живлення для пари ноутбуків.
Їй порадили абсолютно робочий і досить дешевий варіант, автомобільний АКБ+зарядне+інвертор.
Я підсвітив що цей варіант має суттєвий недолік - час зарядки, строк служби АКБ та обмеження по тому скільки з того АКБ можна знімати без шкоди для батареї.
Якщо ліпити щось на свинцьових акумах, то варто брати тягові акуми на 24 вольта, вони довше ходять звичайних, але і вартість їх вища. Знайти нормальне зарядне для таких акумів теж ще тей квест і цінник там явно не 500 грн.
Як на мене то варіант з свинцем - то гроші на вітер.

Я би радив таки дорослий АКБ на 48 вольт з відповідним інвертором. Але тут цінник одразу пригає в діапазон 1200$-2000$
За 14К нічого аналогічного по характеристикам, ні у блюеті, ні в екофло взяти неможливо, та і у меньш іменитих виробників мабуть нічого схожого по характеристикам немає.
За ці гроші в наших торгових мережах хіба на Li-Io і на 500 ват АКБ.

А то що ламаються брендові речі - так а що тут дивного?? Все рано чи пізно ламається.
У мене знайомий купив EcoFlow, через тиждень після придбання дружина вирішила з тої станції посушити волосся. Благо вигорів тільки запобіжник.
Serg_ir вне форума   Ответить с цитированием
Ответ