Тем: 4,439, Сообщений: 348,840, Пользователи: 157,870
На форуме: 36

Вернуться   Форум VolSat > Разное > Спорт

Важная информация


 
 
Опции темы Опции просмотра Language
Старый 08.12.2009, 16:30   #11
SCAH
ДИРЕКТОР
 
Регистрация: 16.05.2009
Ресивер: Vu+Ultimo
Адрес: СССР
Сообщений: 875
Сказал(а) спасибо: 2,866
Поблагодарили 1,378 раз(а) в 650 сообщениях
Вес репутации: 25
SCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личностьSCAH просто великолепная личность
По умолчанию

Джонсон: я готовий шокувати світ і стати чемпіоном


Претендент на пояс Віталія Кличка за версією WBC Кевін Джонсон продовжує розповідати про своє перебування у Швейцарії, де він готується до бою проти українця. Поєдинок, нагадаємо, відбудеться, 12 грудня у Берні.

«Сьогодні, тут в Берні, був великий день для мене. Він розпочався із останнього спарингу перед боєм. Я був різким, чітким і цілеспрямованим, таким як і треба бути. Моє тіло поводить саме так, як я цього і хотів. Я відчуваю в наскільки хорошій формі я зараз перебуваю.»

«Я в найкращій формі за усе своє життя. Я мав перс-конференцію із Віталієм сьогодні (понеділок, 7 грудня) і мав шанс зустрітись із ним поглядами ще раз, до того як ми пройдемо зважування в п’ятницю. »
«Здавалось, він був у хорошому настрої, але все зміниться в суботу, коли я заберу в нього пояс WBC. І всі його справи підуть шкереберть.»

«Ми поводились холодно на перс-конференції. Ніякого театрального дійства, жодних погроз, лише бізнес. Ми обоє професіонали. Нічого особистого. Я сконцентрований і готовий шокувати світ. Вкінці я звернувся до моїх друзів та сім’ї, які приїхали на бій, тому від сьогодні аж до кінця бою, я ні з ким не контактуватиму, окрім своєї команди. Я виконаю свою мету стати наступним чемпіоном у суперважкій вазі.»


«Я знаю, що кажуть скептики про мої шанси, але я також знаю, що ніхто ще ніколи не бачив таких великих зривів, який відбудеться у суботу. Скептики завжди не чекають сюрпризу. Але, звертаюсь до моїх фанів в США, а особливо в Атланті та Асбарі Парк, дивіться уважно, не відривайте очей від телевізора і дивіться те, що я зроблю», - цитує американського претендента fightnews.
__________________
Интернет есть высшая форма существования электричества.



«Sator arepo tenet opera rotas»
SCAH вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
 


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

DigitalOcean Referral Badge

Текущее время: 12:39. Часовой пояс GMT +3.
volsat.com.ua