Тем: 4,461, Сообщений: 349,182, Пользователи: 157,958
На форуме: 50

Вернуться   Форум VolSat > Общий > Спутниковые новости > Архив новостей

Важная информация


 
 
Опции темы Опции просмотра Language
Старый 09.04.2015, 15:24   #11
SLAVASAM
Модератор
 
Аватар для SLAVASAM
 
Регистрация: 17.07.2007
Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Адрес: Украина
Сообщений: 14,092
Сказал(а) спасибо: 1,017
Поблагодарили 5,978 раз(а) в 2,902 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится
По умолчанию

Литва зупиняє трансляцію російського каналу «РТР-Планета»



«Під час консультацій з державою, що транслює телепрограми, та Єврокомісією не вдалося дійти згоди впродовж 15 днів після попередження, порушення продовжуються», - зазначила литовська комісія.

Як нагадує портал Delfi.lt, раніше санкції були застосовані щодо ефіру передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» за 12 березня. Голова ЛКРТМ Едмундас Вайтекунас заявив, що ця програма «формувала думку про українців як про ворогів, ігнорувала та принижувала територіальну цілісність України», у ній також звучали заклики розправитися з українцями.

«РТР-Планета» - міжнародний російський супутниковий телеканал, що входить до складу Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії. Власних програм канал не має, а ретранслює передачі, фільми та серіали інших каналів ВДТРК.
http://www.telekritika.ua/news/2012-01-11/68659



Нацрада продовжила на сім років ліцензії «Просто радіо» та дніпропетровського 11-го каналу
09.04.2015 12:51






Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила на сім років строк дії ліцензій на мовлення радіостанції «Просто радіо» (ТОВ «Раді.О») і дніпропетровського 11-го каналу (ДП «ТРК "Стерх"» ТОВ «Природні інвестиції»), який належить структурам бізнесмена Віктора Пінчука.
«Просто радіо» продовжив свою ліцензію на радіомовлення з використанням ФМ-частот в Одесі (105,3 МГц), Миколаєві (104,6 МГц) та Ізмаїлі Одеської області (101,2 МГц).
11 канал продовжив свою ліцензію на аналогове телевізійне мовлення на 11 ТВК у Дніпропетровську.


«Телекритика»



«Еспресо TV» відкриє корпункти в Дніпропетровську, Краматорську і Сєвєродонецьку та запустить російськомовну версію сайту
09.04.2015 09:26




Телеканал «Еспресо TV» відкриє три кореспондентські пункти - у Дніпропетровську, Краматорську (Донецька область) і Сєвєродонецьку (Луганська область), а також запустить російськомовну версію сайту espreso.tv. Про це повідомляє прес-служба каналу.
Ці плани буде втілено в межах проекту «Підтримка демократичної участі шляхом створення телевізійних програм російською мовою на Східній Україні», який «Еспресо TV» реалізовує спільно з громадською організацією «Всеукраїнський демократичний форум».
Метою проекту є створення якісного інформаційного контенту про події, в першу чергу ті, які відбуваються на сході України, а також презентація такого продукту населенню, яке проживає на сході Україні, мовою, зрозумілою та близькою для нього.
Очікується, що в результаті реалізації проекту населення східних областей України матиме доступ до об'єктивної інформації зручною для них мовою, що буде одним з важливих кроків у боротьбі з ворожою інформаційною пропагандою.
Реалізація проекту стала можливою за фінансової підтримки Канадського фонду місцевих ініціатив.
Нагадаємо, 3 березня стартував в ефірі спільний телепроект «Еспресо TV» та «Радіо Свобода» «Донбас. Реалії», присвячений ситуації на сході України. Програму веде один із засновників «Громадського телебачення Донеччини», редактор порталу «Новости Донбасса» Олексій Мацука.
Із 16 лютого «Еспресо TV» мовить з міста Волновахи Донецької області на південь міста Донецька на 55 ТВК та має на це тимчасовий дозвіл Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Також «Еспресо TV» має тимчасовий дозвіл Нацради на мовлення на 33 ТВК в місті Лисичанську Луганської області.

«Телекритика»
__________________
Водку мы пьем для запаха - а дури нам своей хватает!
Любовь приходит, любовь уходит, а выпить хочется всегда.
SLAVASAM вне форума  
 


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Спорт на САТ-ТВ 2015 FCBB2001 Архив новостей 53 22.08.2016 18:12
Новости музыкальных каналов 2015 Cotea Архив новостей 40 24.07.2016 12:38
Транспондерные новости по дням 2015 SLAVASAM Архив новостей 386 25.12.2015 18:14

DigitalOcean Referral Badge

Текущее время: 17:00. Часовой пояс GMT +3.
volsat.com.ua