|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
Кличко уверен, что Мормек пытался его победить
Абсолютный чемпион мира в супертяжелом весе украинец Владимир Кличко прокомментировал свою победу над бывшим обладателем поясов WBA и WBC в первой тяжелой категории французом Жаном-Марком Мормеком. - Стратегия моего соперника заключалась в том, чтобы измотать меня и на скорости отработать первые раунды, — заявил после боя Кличко в прямом эфире телеканала RTL. — Во втором или третьем он даже попытался меня ударить. И я пропустил один несильный джеб в район левого глаза. Но в общем и целом, я владел инициативой и отлично настроился на бой. - Как считаете, Мормек пытался победить или выжить на ринге? - Мормек стремился победить и стать первым французским чемпионом мира в супертяжелом весе. И он приложил для этого максимум усилий. Напомним, что Кличко нокаутировал Мормека в четвертом раунде. |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]()
Мормек: Судья незаслуженно остановил бой
Француз Жан-Марк Мормек не согласился с решением судьи остановить бой с украинским боксером Владимиром Кличко Мормек заявил, что рефери пуэрториканец Луис Павон поспешил с остановкой поединка, поскольку он был готов его продолжить. «Я разочарован, потому что это был не нокаут, - сказал Мормек после боя. - Да, я пропустил удар, но готов был продолжить. Судья не досчитал даже до 10 секунд, а ведь я уже встал на ноги». «Судья поспешил, - уверен француз. - Не было причин останавливать бой». В 12-раундовом титульном поединке в немецком Дюссельдорфе Кличко выиграл этой ночью у Мормека техническим нокаутом в 4-м раунде и защитил три титула чемпиона мира по престижным версиям - Международной боксерской федерации (IBF), Всемирной боксерской организации (WBO) и Всемирной боксерской ассоциации (WBA) в супертяжелом весе. Мормек дважды побывал в нокдауне - во втором и четвертом раундах, и после последнего судья принял решение досрочно остановить бой |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
![]() Регистрация: 22.10.2011
Ресивер: Amiko-8900. F-300. 4100C и другие
Поблагодарили 346 раз(а) в 181 сообщениях
Вес репутации: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Томпсон: з другої спроби я поб'ю Кличка Тоні Томпсон впевнений, що в реванші поб'є Володимира Кличка. Бій запланований на 14-те липня. На жовтень ж українець планує бій проти Кріса Арреоли. "Я був дуже терплячим, очікуючи другого бою з Володимиром майже чотири роки. Знаю, що цього разу я його поб'ю. Що стосується Арреоли, то він дуже жорсткий хлопець, який завжди виходить на ринг битися. На відміну від Хея і Мормека, він дійсно дав би бій Володимиру. Але зараз прийшов мій час, тому звертаюся до всіх, хто хоче побачити бій Володимира з Арреолою - забудьте про цей поєдинок. Уже через кілька місяців моя мрія стане реальністю і я буду чемпіоном світу в суперважкій вазі", заявив Томпсон. http://24boxing.com.ua/news/tompson-...lichka679.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Гость
|
![]()
Маркес: в ноябре, возможно, проведу очередной бой с Пакьяо
Чемпион мира в лёгком весе по версиям WBA/WBO Хуан Мануэль Маркес (53-6-1, 39 КО), который в Сан-Хуане (Пуэрто-Рико) 9 марта получил от Всемирной боксёрской организации WBO золотое кольцо за заслуги на ринге, заявил, что эта почётная награда мотивирует его на дальнейшие выступления. "Для меня кольцо от WBO является большой гордостью и мотивацией для продолжения боксёрской карьеры, и я могу сказать, что в ближайшее время не собираюсь покидать ринг. Мне бы хотелось стать чемпионом в полусреднем весе в прошлом ноябре, но я проиграл Пакьяо и с высоко поднятой головой принял это поражение от Мэнни. Сейчас же я намерен выйти на ринг в июле и ноябре — в ноябре, возможно, проведу очередной бой с Пакьяо", — цитирует Маркеса Boxingscene. |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
![]() Регистрация: 22.10.2011
Ресивер: Amiko-8900. F-300. 4100C и другие
Поблагодарили 346 раз(а) в 181 сообщениях
Вес репутации: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Девід Туа залишає бокс ![]() Один з найпопулярніших боксерів-професіоналів світу, екс-претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі, бронзовий призер Олімпіади-92 новозеландець Девід Туа оголосив про завершення кар'єри. Таке рішення 39-річний Туа ухвалив через те, що він більше, на його думку, не може відповідати високим вимогам професійного боксу. "Ситуація така, що я завершую кар'єру, - повідомив Туа в інтерв'ю новозеландській газеті The Sunday Star Times. - Я люблю бокс, це моє життя, але я маю піти з боксу..." Останні шість років Туа вів судову тяганину зі своїми колишніми менеджерами, на чому втратив мільйони доларів, а також розлучився з дружиною. І зараз, за його словами, він ночує або в своєму звичайному спортивному залі в південному Окленді, або у матері вдома. "Я дуже люблю бокс і поважаю своїх уболівальників, але він висуває високі вимоги, яким потрібно відповідати. А я вже більше не можу цього робити", - пояснив Туа. Він перейшов в професіонали 1992 року, переїхавши до США, невдовзі після завершення Олімпійських ігор-1992 року в Барселоні, на яких здобув "бронзу" у віці 19 років. 5 років він виступав без поразок, поступившись 1997 року нігерійцю Айку Ібеабучі. Потім знову піднявся боксерськими сходами і вершиною його кар'єри став поєдинок у 2000 році за звання чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради(WBC/ і Міжнародної боксерської федерації /ІБФ/ з британцем Ленноксом Люісом, який він програв за очками. За той бій новозеландець заробив 12 млн доларів. Після цього йому не вдалося добитися права на титульний бій, а з трьох останніх поєдинків він виграв лише один. Востаннє Туа виходив на ринг у серпні минулого року, програвши американцеві Moнті Баррету за очками. Туа зізнався, що він не шкодує про свою кар'єру. "Я дуже задоволений тим, чого вдалося добитися, - сказав колишній боксер. - Не шкодую ні про що. І мені нема чому засмучуватися. Кожен день життя приносить мені радість". //ІТАР-ТАРС http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1444578#main |
![]() |
![]() |