Так як я зрозумів то замісь цих тюнерів будуть комбо от і підключиш
до них ці сат кабелі, а на Т2 як вище сказано.Ти конкретніши опиши
що треба.Може хочеш пустити Т2 по цих кабелях (вмуровані?) то це
інша *бесіда*З НАСТУПАЮЧИМ!
Хочу щоб показувало Т2 і супутникове телебачення на двох телевізорах. Так як в мене одна супутникова антена з подвійними головками біля неї два десекта, від них ідуть окремі кабеля в приміщення(до різних тюнерів).
...Всеодно щось в їхати не можу. В мене біля супутникової антени два дісікта і два кабеля іде до двох тюнерів...
Так то від супутникової два кабелі. А від ефірної ( для Т2) хто кабелі до тюнерів протягне? Дід Мороз?
Якщо антена пасивна ( без підсилювача), то можна звичайно попробувати й по одному кабелю одночасно пустити сигнал від сат. антени та ефірної ант. , використовуючи діплексори (один на вході для злиття сигналів, другий аналогічний перед тюнерами (sat. та Т2 ) для розділення ( кожному тюнерові свій сигнал, по принципу: "смотри, не перепутай, Кутузов"). Але використання диплексорів не завжди дає прийнятний результат. Краще використовувати для sat tv свій кабель, для Т2 свій. Діплексори - як крайність, при відсутності можливості прокласти окремий кабель.
Так то від супутникової два кабелі. А від ефірної ( для Т2) хто кабелі до тюнерів протягне? Дід Мороз?
Якщо антена пасивна ( без підсилювача), то можна звичайно попробувати й по одному кабелю одночасно пустити сигнал від сат. антени та ефірної ант. , використовуючи діплексори (один на вході для злиття сигналів, другий аналогічний перед тюнерами (sat. та Т2 ) для розділення ( кожному тюнерові свій сигнал, по принципу: "смотри, не перепутай, Кутузов"). Але використання диплексорів не завжди дає прийнятний результат. Краще використовувати для sat tv свій кабель, для Т2 свій. Діплексори - як крайність, при відсутності можливості прокласти окремий кабель.
Щоб не виникало лишніх запитань, треба усвідомити, що в любому комбо ресивері як мінімум є два окремих тюнери: супутниковий (S/S2) та ефірний (наземний T/T2), може ще бути й кабельний (C/C2). Кожен зі своїм окремим входом. Це те ж саме, що використовувати два окремих ресивери. Перевага (?) комбо - це один ПДУ та спільний вихід на ТВ.