|
Флейм Общение на любые темы |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
13.02.2011, 02:49 | #541 |
Местный
Ресивер: глобо
Поблагодарили 27 раз(а) в 21 сообщениях
Вес репутации: 0 |
Хочешь увидеть летающую тарелку- утаи от жены зарплату.
Муж играет с маленькой дочерью. Через некоторое время дочь его отталкивает и выдает: - Ну все, хватит - у меня голова болит. Муж сел, посмотрел на жену и спрашивает: - Вас этому с детства, что ли, учат? Почему цены на пену для бритья и трусы к 23 февраля не меняются, а вот цветы к 8 марта дорожают в два раза? - Пап, а откуда появляются дети? - Оттуда, куда потом посылают взрослых Ребята, а я вчера с Иркой целовался! -Ай, молодец! А говорил - не пьёшь!. Ночь. Жена трясет мужа. Тот спросонок: - Ты что, с ума сошла! Три часа ночи, что случилось? - Петь, у меня голова прошла.
13.02.2011, 02:50 | #542 |
Местный
Хонда врезается в дорогущую машину
оттуда выходит здоровый амбал и прямо на дороге начинает насиловать водителя Хонды. тот при етот всхлыпивает.."ух..у-ух.х...уу-хх.. у хонды водитель справа
13.02.2011, 02:51 | #543 |
Местный
заходить мужик в туалет.бачить там іншого.Ноги скрутив докупи,ніби хоче щось.
-Мужик,тобі помогти? -Да,розстібни ширіньку... -Вийми пацана зробив.після -А ти шо,тіпа...Сам не можеш,каліка чи шо? -Та..противно мені то всьо в схожій історії відповід інша...-Він мене вчора так підвів шо я його тепер навіть в руки брати не хочу може хто не чув..я його за його допомогою іноді веду пояснення йде Вінні по лісі.їсть пиріжок назустріч Пятачок -Вінні,дай пиріжок -То не пиріжок а рогалик. -то дай рогалик -То не рогалик а бублик -То дай бублик -То не бублик,то чебурек -То дай чебурек -Йди нафік,свиня.Сам не знаєш шо хочеш Він-вона.Шлюбна ніч Джон,помеджленнее.я -девушка Как девушка,у тебя до меня было 3е мужей!! 1й был импотентом и не мог 2й был гомосексуалистом и я его не интересовала.. 3й был рекламным агентом. он усаживался на край кровати и долго рассказывал как ЕТо может быть хорошо
13.02.2011, 02:53 | #544 |
Местный
Дочка до матері..Мам,мені заміж виходити,а я там така велика...
Доню,послухай мене,вклади тади в шлюбну ніч яблуко і все буде гаразд так і зробила Відбулося.Зранку яблуко вийняла.Чоловік побачив якблуко на тубочці біля ліжка,-зїв його Нажахана дочка прибігла до матері.-мам,він то яблуко зїв,шо робити? Нічо,доню.Твій тато так кавун зїів
13.02.2011, 02:53 | #545 |
Местный
2є солдат в окопі.один
-Я йду пос..ти -тільки недовго давай. Небуло його 3 дні.Вертається а товариш в крик... -Ти де,с.ка був?Я тут сам оборону веду...а він пропав. -Я на полі бою дівчину собі найшов, ї....в її там,а в рот давав?Ні,голову снарядом відірвало Лікарня для дістрофіків. Один заліз під плінтус.Неможуть витягнути його звідти. дістрофи радяться. -Давайте санітара покличем -Ні,самі витягнем.. -Давайте покличем Ваню з 5ї палати,він сильний,він майку носить Йде дістроф й веде таку ж дістрофічну собачку. діти прикалуються: -дістрооф,лошара -ді-і-ти!Я-кшо ви будете наді мною ш-утк-увати,я на вас ви-пущу свою соб-ачку і вона вас покусає дістроф,с..ка.даун.. -Ж-у-уу-чка-а.Фа-аа-с. жучка -А-аа-а-ав-ав
13.02.2011, 02:55 | #546 |
Местный
тато приїхав з заробітків.Відзначили як слід.Полягали спати.
Вночі малий каже що теж хоче пирогів(вареників) -Які вареники,ти шо,....3тя година ночі...спи!! -та я ж чую як ви їсте.аж хлюпає Поженились чоловік з жінкою. Перед першою шлюбною ніччю жінка йде до лікаря і каже: - Лікарю, в мене має бути перша шлюбна ніч - шо зробити, щоб чоловік подумав шо я ше не займана ? Лікар: - Ну не знаю, можете попробувати крачати сильно вночі, ніби вам боляче, може купиться... Після шлюбної ночі прокидаються вони рано. Він питає: - Кохана, а чого ти так сильно кричала вночі ? - Та розумієш, коханий, я ше дівчиною була, боляче було. А ти чого так сильно кричав ? - Розумієш, кохана, страшно, коли твої яйця в якусь пропасть провалюються чоловік приїхав з заробітків з китаю.90ті роки. з порога каже до жінки -ану мерщій в ліжко і чекай мене -так ,милий.я теж чекала тебе,ночами немогла заснути. -бігом в ліжко! Залізли під ковдру.він показує годинник. -Дивись...світиться Поїхала жінка на заробітки за кордон. Дзвонить чоловіку: - Коханий, а шо тобі звідси привезти ? - Привози шо хочеш - тепер всьо лікують
13.02.2011, 02:58 | #547 |
Местный
приходит мужик додому ввечері.
його зустрічають жінка і кішка -Дорогая.почему кошка лысая? -милый,ты ж сам вчера говорил киску побрить пяний в дошку мужик в автобусі.Хитається,виходить. з кишені випадає картка.дівчина піднімаєі читає на картці написані жіночі імена і навпроти них заштриховані кубики(як жіночий календар місячних) 27,28,29.сьогодні якраз 29.кубики заштриховані навпроти кожного імені сьогодні не повезло 2є пяних так понапивалися що знемогли далі їхати на роверах. повкривалися ними і спати.Вночі просинається один з них -дмитре,шось мені спати холодно! _ще би,в тебе в заднім колесі аж 3х шприх нема!
13.02.2011, 02:58 | #548 |
Местный
В однієї дівчини сильно тхло з рота.Вона сиділа вдома й нікуди не виходила,бо тхнуло моцно дуже
Якось до неї прийшла подруга і витягує погуляти. -Та ти гониш,в мене так з рота штиняє... -та шо ти...пішли на діскарь. -рот не будеш відкривати і все буде ок. -Добре пішли на діскарь.танцюють. до тієї пристав хлопець.запросив танцювати.вона мовчить,лише киває. танцюють,та й треба шось говорити.Він:- -Як тебе звати? -Оля -Оля Ти шо,пергнула? -Нє. -Ти шо,знов пергнула? пара дивиться на зорі. -бачиш он ту зірку? -бачу ближче підсувається до нього. -а там іще одна маленька біля неї,бачиш? -бачу. ще ближче підсувається до нього. -а там,поряд,зірка на зірці і біля неї ше одна.бачиш? вона ще ближче пригорнулась поряд -То я, на мопеді. їде піп,не встигає на службу.зупиняє його даїшник.каже -За перевищення швидкості штраф. -Ну,синку,каже піп,не будеш ти хворіти ні сифілісом,ні снідом,ні трипером. сів в машину й поїхав. той подумав шо піп йому гарне сказав ,догнав його та й питає чого не буде.. -Г дон ти,синку
13.02.2011, 03:00 | #549 |
Местный
-девушка..можна с вами потрахаться,сходить в кино?
моцна пощечина -шо....кино не любите....? подарували квіти на 8ме березня шефу -Я не понял,ві мне цветы подарили...Я ж не щенщина -ШЕФ!.ты хоть не женщина,но с.ка порядочная Якось на одній з радіостанцій регіону... дівчина здоровить свою подругу... багато всього бажає,остання фраза"Аби*с ніколи не знала де в тебе шо болить"
13.02.2011, 03:01 | #550 |
Местный
надумали баба з дідом молодість згадати
домовились що він чекатиме її біля клубу.чекав дід годину,2,3..нема старої. Приходить додому.-Ти шо,стара, о ла?Де ти була.чого не прийшла? -А мене мама не пускала нагадує мислення деяких сучасних особистостей. дід з бабою зустрічались під лісом на лавці. цього разу сидять.мовчать.баба тихо встала,пішла. дід про себе -Сука..знов не дала років 8 тому найшов я аудіокасетку.Тоді ше ними так не розкидались. Я вирішив послухати Що там,попса,блат чи коломийки. А там запис укр радіо в Португалії укр ведуча з пискливим голосом,замовлення пісень на кшталт Сердючки та Софії Ротару. Й звісно багато поздоровлень від заробітчан ту касету подарував дж Олі зі 101.3 фм з Франківська, А фразу одного привітання памятаю досі -Будь весела і здорова.Скоро будемо всі дома. Як подзвоню із мобілки-зустрічай ни біля Сівки
13.02.2011, 03:02 | #551 |
Местный
Зловили інопланетяни людей 3х національностей і сказали назвати найбільше число яке знають,а то заберуть на експерименти.
Скажуть число-дадуть стільки ж шгрошей й відпустять німець 1000 москаль мільярд українець -Дох я. Дали стільки ж грошей й відпустили. Через 10 років приїжджають на Україну.Бачуть,дєд траву косить.Стало їм цікаво на рахунок числа. -діду,а скільки то буде,дох я? -Он бачиш,траву до он того дерева? -ну -Ото й буде до я -а далі дерева,то вже буде не дох я? -Нє.То до пиз и.То-сусідове ведмідь напостой валяв мурашник мурашкам. якось ті наважились піти на нього війною лишили одного охороняти хату.Вертаються додому без трофею,вебмедя вдома не застали. мурашник повалений.Охоронець на поваленому мурашнику валяється. -Шо сталось,і чого ти тішишся,хата повалена а ти радієш? -Він нам мурашник завалив,а я йому в берлозі нас ав.
13.02.2011, 03:03 | #552 |
Местный
робітниця колгоспу в ліжку з працівником
стукає в двері начальник колгоспу.воно того під ліжко.сама в ліжку вже з начальником. пройшов певний час.розмріявся начальник -були б у мене в колгоспі капустини як твої ......,був би я самий знаменитий начальник колгоспу. вона -були б у мене такі огірки як твій пацан-була б я сама знаменита бригадирша. той знизу під ліжком.дістало його -Е-ех..був би такий град як мої яйця-кранти вашому урожаю Молода сімя поселилась на медовий місяць у бабусі -та вы б хоть поели,прогулялись,целыми днями вон из дома не выходите -Бабуль.спасибо.мы сыты плодами любви! -Та вы-то плоды свои ежьте,только шкурки во двор не выбрасывайте! пустив Іван царевич стрілу в чисте поле і пішов шукати нарЕчену. йшо лісами -лугами й набрів на мишку. тільки намірився її кирзаком задавити як мишка до нього промовила людським голосом -Не вбивай мене,царевичу.Я тобі пригоджуся поклав він її в кишеню й порямував далі.трапилась йому на пеньку царівна.гола Він підійшов до неї ближче.Аж вста в нього.А вона й зникла... от тут йому мишка й згодилася У однієї принцеси все,до чого б вона не торкалась,тануло в руках її Оголосив тато-король що хто принесе те що не розтане в її долонях-стане їй гідним чоловіком Збрелися до палацу герцоги.князі й графи Приносили сплави,речі,їжу,-все тануло в її руках. Якось прийшов до неї простий хлоп й каже -Засунь мені руку в кишеню зробила.й відти нічого не потекло.А шо ж б ви думали було в кишені? ........льодяники емемдемс,які тануть в роті а не в руках
13.02.2011, 03:03 | #553 |
Местный
курять 2 студента
-шашликом запахло -Дурень.зніми муху з сигарети! він сильно пяний.вона -Може сочку? -Нє-єєє -Може розсолу? -Нєєєє -Може стриптиз? роздягається -Да-ава-ай.може нарешті виблюю
13.02.2011, 03:05 | #554 |
Местный
Одна блонда іншій:
- А мне муж ящик открыл электронный! Записывай адрес: жена собака жизни нет! Девочка бежит к маме с гавном в руке: - Мама! Смотри, я сюда чуть не вступила... Зустрілися Українець з американцем і в них зайшла розмова про гори. Американець говорить: - У нас такі гори, що як гукнеш то ехо 5 хвилин триває. Українець: - Ну то їдем подивимось. Вилізають на вершину та й американець кричить: - Hello !!! Ехо: - Hello- ello- llo- o . А Українець каже : - Та хіба це гори ? У нас у горах ехо 3 години тримається. Американець? - Ну поїхали подивимося. Вилазять вони на Говерлу і Українець: - В Карпатах москаль !!! Луна: Де москаль !? Де москаль !? Де москаль !? Де москаль !? Де москаль !? Де москаль !?
13.02.2011, 03:13 | #555 |
Местный
Прибігає чоловік додому з роботи і кричить до жінки з порогу:
-бігом роздягайся і ставай біля дзеркала на голову! Жінка подумала,що то нова поза скоро розділася і стала на голову біля дзеркала,а чоловік підійшов поклав голову між ноги і каже: -да,борода мені не пасує.)
14.02.2011, 15:48 | #556 |
Гуру
Ресивер: TIGER 600
Поблагодарили 5,835 раз(а) в 2,706 сообщениях
Вес репутации: 30 |
Итак, 14 февраля:
-день компьютерщика; -день психическо-больных людей в Германии; -годовщина смертной казни Чикатило; -день влюбленных; -в Японии праздник обнаженных мужчин; -в США день презерватива. Значит празднуем день влюбленного, психически неуравновешенного компьютерщика-эксгибициониста, разгуливающего по улице с презервативом на х*е и плакатом с фото чикатило в руках! А зачем "раз и навсегда искоренять" мат? Мат порой нужен. Диванище без него передвинуть в одиночку-совершенно нереально. Беседуют две блондинки. Одна говорит другой: - Вчера была в гостях - пробовала новую водку... - Ну и как? - Ой, не спрашивай - трусы как рукой сняло!!!
14.02.2011, 15:53 | #557 |
Гуру
Жена уехала в командировку. Муж будит ребенка и ведет в садик. Пришли в один, а им говорят:
- Это не наш ребенок! Пришли в другой - та же история. Садятся в автобус, едут, тут ребенок и говорит: - Папа, еще один садик и я в школу опоздаю! Игpает мальчик в песочнице. Вдpуг из окна, с 12-этажного дома напpотив,вылетает мужчина и плашмя падает в песочницу. Пыль столбом. Мальчик в шоке. Мужчина, отpяхиваясь, встаёт и говоpит: - Так, мальчик! Сейчас из этого же окна будут вылетать мужики - а ты ихбудешь считать... Понял? - По-по-понял... Чеpез пять минут из того же окна вылетает мужик и плашмя падает в песочницу. Пыль столбом. Мальчик: - Раз! Мужик встаёт и, отpяхиваясь: - Погоди мальчик, не считай - это снова я... Гувернантка на балу говорит барышне: - Не пожирайте так всех проходящих мужчин! - Но я же глазами... - Тогда не чавкайте!
14.02.2011, 16:00 | #558 |
Гуру
Приходит женщина к сексологу:
- Доктор, у мужа с потенцией проблемы. Сделайте, чтобы он стал прямо как бык! - Ладно, раздевайтесь. - Зачем? - Если как бык - будем начинать с рогов! Начальник - секретарше: - Соберите всех сотрудников на совещание, срочно! - По селектору? - Нет бл*ть, через "Одноклассников", так быстрей будет!!! Дедушка! А сколько вам лет? - Мне, доченька, восемьдесят уже. . . - Ой, надо же! А я бы вам не дала! - А мне уже и не надо.
15.02.2011, 16:13 | #559 |
Местный
- Привет, у меня жена на 18-й неделе.
- А моя - на 12-й. Ты кого больше хочешь, мальчика или девочку? - Мальчика. - А почему? - Вертолёт хочу радиоуправляемый. умер Гулливер, лилипуты тихо сказали: "е**ть копать!".. Цирк. Виходить конферансьє і оголошує: - А зараз перед вами виступлять повітряні гімнасти ! Публіка в захваті, оплески, свист... Тут з залу хтось кричить: - Підараси, підараси ті повітряні гімнасти, в облягаючих костюмах ! Підараси... Знову виходить конферансьє і оголошує: - А зараз надзвичано веселі клоуни ! Публіка в захваті, оплески, свист... Тут знов з залу хтось кричить: - Підараси, підараси ті клоуни, губи помадою малюють ! Підараси... Знов виходить конферансьє і оголошує: - А зараз смертельний номер, який не може виконати жодна трупа світу - людина підвязана за ноги під куполом цирку впаде прямо в бочку з водою. Публіка в захваті, оплески, свист... Тут знов з залу хтось кричить: - Підараси, ааааа, підараси - куда ви мене тягнете ?
15.02.2011, 16:14 | #560 |
Местный
Я інше пригадала. Старі анекдоти, але викладу:
- Plis, give to me two tickets to Dablin. ("дайте мені 2 квитка до Даблина") - Kuda, blin? - to Dablin. Тo Dablin!