Тем: 4,571, Сообщений: 359,953, Пользователи: 159,679
На форуме: 46

Вернуться   Форум VolSat > Электронный мир > Сети, Интернет / Network, Internet

Важная информация

Ответ

Опции темы Опции просмотра Language
Старый 03.04.2019, 08:13   #1
Гуркот
Местный

Ресивер: Strong 4401
Поблагодарили 574 раз(а) в 247 сообщениях
Вес репутации: 15
Гуркот скоро придёт к известностиГуркот скоро придёт к известности

Цитата:
Сообщение от kotiaj Посмотреть сообщение
А я , чесно кажучи, так і не зрозумів
Трохи пізніше і детальніше.
Гуркот вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.04.2019, 11:01   #2
Гуркот
Местный

Цитата:
Сообщение от Гуркот;38649ын4
Трохи пізніше і детальніше.
1.Мій роутер Asus по "моїй" лінії з прив"язкою по його МАС-адресі дає можливість зайти в інтернет - так і повинно бути.
2. Свій роутер на "чужій" лінії не пробував.
3.Свою МАС-адресу на "чужому роутері " на "чужій" лінії не пробував
4.При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на мережеву карту свого комп"ютера по "своїй" лінії маю вихід (вже без роутера) в інтернет
5.При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на мережеву карту чужого комп"ютера по "чужій" лінії маю вихід (вже без роутера) в інтернет
6. При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на "чужий"роутер" на "своїй" лінію маю можливість зайти в інтернет.
Що не можу:
1. Не можу зайти в інтернет з "чужою" МАС-адресою ні через свою мережеву карту, ні через "чужий"роутер через "свою" лінію
2.1. Не можу зайти в інтернет з "чужою" МАС-адресою ні через "чужу" мережеву карті, ні через "чужий"роутер через "чужу" лінію.
Під "чужою" МАС-адресою мається на увазі МАС-адреса з третього роутера, а так я оперував двома роутерами, двома мережевими картами і двома лініями, при цьому, коли я задіював паралельно свою Мас-адресу на "чужій" лінії і з одочасною роботою свого обладнання, то моя лінія переставала працювати
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 03.04.2019, 13:06   #3
RW011
Супер-Модератор

Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,413 раз(а) в 7,165 сообщениях
Вес репутации: 85
RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от Гуркот Посмотреть сообщение
.
Під "чужою" МАС-адресою мається на увазі МАС-адреса з третього роутера, а так я оперував двома роутерами, двома мережевими картами і двома лініями, при цьому, коли я задіював паралельно свою Мас-адресу на "чужій" лінії і з одочасною роботою свого обладнання, то моя лінія переставала працювати
В даному випадку провайдер "розуміе" підключення як "чуже" .
В його програмі передбачено підключення по протоколу тільки на Один пристрій,а Він "побачив" псевдодругий і автоматично його заблокував.
Як віріант-можна відключити NETBIOS.Тоді провайдер буде не в змозі розібрати,чи то роутер ,чи комп.Колись так робив.
Відкрий властивості мережевого підключення-далі протокол Tcp/ipv4 і відкрийте його властивості .
Натискуйте кнопку "Свойства", потім перейдіть на вкладку WINS і виберіть опцію Disable NETBIOS over TCP (Відключити NETBIOS через Tcp/ip). Зберегти зміни!.
Додаю скриншоти,у Мене Вінд.10.Може "криво",але я думаю все зрозуміло.
Изображения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: jpg Screenshot_1.jpg 61.6 Кб 2
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"

Тип файла: jpg Screenshot_2.jpg 69.4 Кб 2

Тип файла: jpg Screenshot_3.jpg 92.0 Кб 4

Тип файла: jpg Screenshot_4.jpg 85.6 Кб 3

Тип файла: jpg Screenshot_5.jpg 72.2 Кб 4

Тип файла: jpg Screenshot_6.jpg 90.5 Кб 2

Старый 03.04.2019, 23:39   #4
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,181 раз(а) в 1,605 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Цитата:
...Що не можу:
1. Не можу зайти в інтернет з "чужою" МАС-адресою ні через свою мережеву карту, ні через "чужий"роутер через "свою" лінію
...
Я вже вкотре намагаюсь пояснити, а Ви не хочете зрозуміти що МАК прив'язується до конкретної лінії (каналу зв'язку), а не просто присвоюється абоненту (типу , користуйся нашим сервісом зі своїм обладнанням в любій точці, де зможеш підключитись до нашої мережі). За кожною лінією закріплений один єдиний єксклюзивний МАК. Це ,наприклад,як прив'язка карточки Віасат-Україна до конкретного тюнера (старого зразку). Розміняєтесь карточками між двома ресиверами, і на обох буде малевич.
У Вашій ситуації з роутерами, мережевими та МАКами - це норма,все так і має бути, інакше провайдер піде з торбою по світу. Хіба що провайдер десь лоханеться і проморгає якийсь програмний збій, але про такі випадки ще ні разу не чув.
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.04.2019, 12:24   #5
RW011
Супер-Модератор

RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
. За кожною лінією закріплений один єдиний єксклюзивний МАК.
Щоб не "надриватися",спочатку треба дізнатися,чи використовує провайдер МАС-прив'язку чи в нього інші алгоритми захисту мережі.
До підключеня оптоволокна Я "сидів" у провайдера "на міді".Років десь 10 назад.Там була привязка по МАС-у.Використовував програму MACSpoof і ніяких проблем з підключенням до мережі не виникало.
Зараз на зміну прийшла прога Change MAC Address.Опис і сам файл ТУТ:
http://forum.volsat.com.ua/showthrea...585#post386585,п.252.
Користуйтеся на здоров'ї.
Старый 05.04.2019, 13:06   #6
Гуркот
Местный

Цитата:
Я вже вкотре намагаюсь пояснити..., що МАК прив'язується до конкретної лінії (каналу зв'язку), а не просто присвоюється абоненту
Я би Вас зрозумів, якби моя МАС- адреса не працювала на чужій лінії на чужому обладнанні - а вона працює, правда,при цьому припинявся доступ до інтернету з мого обладнання на моїй лінії, тобто, паралельно це не працює. Так що приклад з тюнером Віасат тут не підходить.
У мене стояло завдання: дати доступ до інтернету на іншій лінії в неробочий час, викриставши чужу МАС-адресу, бо абонент в силу обставин платить абоплату з власної кишені у двох точках (паралельного заходу в інтернет не буде).
З моєю МАС- адресою це проходить, з іншою - ні.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Старый 05.04.2019, 13:56   #7
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,181 раз(а) в 1,605 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Цитата:
...У мене стояло завдання: дати доступ до інтернету на іншій лінії в неробочий час, викриставши чужу МАС-адресу, бо абонент в силу обставин платить абоплату з власної кишені у двох точках (паралельного заходу в інтернет не буде).
Це єдине Ваше повідомлення в цьому топіку , яке для мене особисто пояснює суть справи та причину виникнення питання. Так би зразу написали , а то ... штани, штани .. . .
Тут питання не просто в паралельному заході. Швидше за все , одночасно обидва роутери не повинні бути включеними , інакше виникне конфлікт мак адрес, з двома варіантами розвитку подій : 1 варіант - хто перший встав, того й тапочки;
2 варіант - якщо два одночасно намагаються стати в роботу - обидва курять бамбук ;
Можна пробувати працювати чітко по алгоритму: спочатку вимкнули один роутер і тільки потім вмикаємо другий.
kotiaj вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Старый 05.04.2019, 19:19   #8
RW011
Супер-Модератор

Цитата:
Можна пробувати працювати чітко по алгоритму: спочатку вимкнули один роутер і тільки потім вмикаємо другий.
Костя,привіт.В додаток до Твого посту хочу добавити:
Як правило, провайдери використовують в своїх програмах алгоритм розподілу інтернету обмеженням на одного споживача.
Це, як Наприклад, Ти на своєму роутере можеш обмежити кількість точок Wi-fi від 1 до 2.Третий вже викидатиметься при спробі підключення.
Або шародатель обмежує роздачу ключів лише одним ресивером.
Тому підключення двох споживачів з однією і тією ж адресою "автоматом" програмно буде відключено.
Я вже таким питанням займався і так Мені пояснив знайомий що тоді працював у Укртелеком.
Старый 05.04.2019, 19:33   #9
RW011
Супер-Модератор

Цитата:
У мене стояло завдання: дати доступ до інтернету на іншій лінії в неробочий час, викриставши чужу МАС-адресу, бо абонент в силу обставин платить абоплату з власної кишені у двох точках (паралельного заходу в інтернет не буде).
Так нехай абонент підключить мобільний ін-т "Green" за 30 гр. і не "зносе"
Вам голову.А то так і до інфаркту недалеко....
Я думаю,30 гр.у місяц у Наш час-це дрібниця.
Підключитися ТУТ:
Ответ