Учора придбав такий пристрій.
Перевірив у роботі,сподобався.Хочу подивитися ще по осцілографу,що Там відбувається у режимі Repair(десульфатація).
]
RW011! Подивився запропонований Вами огляд, і закралися певні сумніви(Ви, часом не рекламний агент цієї фЕрми)? Аргументую:
1. У ролику хлопець відкриває коробку на якій прилад червоного кольору, а витягує звідти(з коробки) апарат жовтого кольору.
2. У ролику пояснює, що вірити індикаторам дисплея не можна.
3. Простота користування це як, режим ручного керування відсутній?
4. Шум кулера у децибелах не відзначено, але рекламодавець каже, що він значний. Значний це як, щум гвинтокрила чи реактивного літака?
Перші враження від перегляду ролика.
RW011! Подивився запропонований Вами огляд, і закралися певні сумніви(Ви, часом не рекламний агент цієї фЕрми)?
Ні,не агент.Якби їм був,тоді б Я думаю отримав би з Розетки безкоштовно.Доказ-див.скрин.... Ось Сам товар:https://rozetka.com.ua/ua/361904133/p361904133/
У ролику з Ютуб є посилання на їх магазин.Там,доречі,пристрій трохи дешевше.Але Я брал на Розетці,бо у Нас є їх пункт видачі.Заказав-прийшов-продивився-перевірив-проплатив-забрав.
Якщо не подобається ссилка на ролік-можу видалити. Про апарат,Мої враження:Зроблений акуратно,добротно.Працює практично без шуму,раза в два тихіше від шуму кулера компа.
Подобається дісплей,великі цифри.Усі ф-ції Мене влаштовують.
Вже дивлюсь у напрямку другої нової моделі -на 10 ампер.