|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
![]() |
#1 | |
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,659 раз(а) в 7,256 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Мені раніш подобалось "різати" та кромсати Windows під свої потреби, але зараз запал вже пройшов на таке.... Але люди давно вже таке зробили,Я ж давав тобі посилання ще раніш. Повторюю:https://kiber-swit.com/windows-7-sp1-x86-x64/ Бери,став,"вирізай" ще то,що не потрібно.
![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 |
Профи
![]() Регистрация: 24.10.2012
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 596 сообщениях
Вес репутации: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Кастровані збірки рідко бувають стабільними . Особливо при встановленні великої кількості різномастного софту - починають вилазити косяки .Як на мене - краще прибити непотрібні служби та фонові процеси за для збереження системних ресурсів .
|
![]() |
![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#3 | |
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,659 раз(а) в 7,256 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
Я постійно користуюсь "урізаними" варіантами,щоб нічого не "вилазило" і не заважало у роботі.Зараз встановлена "модифіцірована" W.11. З усіми потрібними програмами займає десь 24 Гиг.(Див.скр.).Деякі,рідко використовуючі програми на "D".Запускаются по потребі . В Мене якось проблем с "кастрацією" не виникало, починав ще з MS-Dos 3.Тому якось "притирався" з всіми версіями ,почитаючи с W.3. Зараз навіть смішно згадувати поступове становлення Windows. -------------------------------------------------------------------------- Нещодавно перебирав свої комп'ютерні "загашники".Знайшов і старі плати з перших своїх компів ,ще 386 та 486.Можна здати в якийсь музей електроніки. |